Creamy

Om oss

Om oss

Vi er et dessert hus som tilbyr verdens
mest populære varme og kalde
desserter under ett tak

Vi er et dessert hus som tilbyr verdens mest populære varme og kalde desserter under ett tak

Creamy er en cafe av den nye og spennende typen. Vi er et dessert hus som tilbyr verdens mest populære varme og kalde desserter og kaffe for din smak under ett tak. På Creamy er det vår oppgave å skape et miljø der du nyter autentiske desserter med familie og venner, og får en uforglemmelig opplevelse.

Vi streber etter å kontinuerlig servere våre gjester med uimotståelige produkter og enestående kundeservice. Med vår meny kan vi skryte av Byens beste kaffe, Amerikanske Waffles , Crepe , Milkshake , Smoothies og Iskremer. Våre produkter er også egnet for vegetarianere. Våre spesielle Amerikanske Waffles er laget etter en 75 år gammel oppskrift hentet fra Amerika. Vi kan også skryte av en egenkomponert oppskrift som våre crepe er laget etter.

Alle våre produkter er av høyeste kvalitet og smaker utsøkt.Enten du ønsker å slappe av, være sosial med venner eller feire en spesiell anledning er våre servitører alltid klare til å gi deg den perfekte atmosfæren og smaken.

Vil du besøke oss for en fortryllende
smaksopplevelse?

Lokaler på Gruneløkka og Tøyen

Mer

Dessert i toppklasse

Hos oss er kvalitet og service i fokus. Vi er stolte av å tilby deg byens beste utvalg av desserter, milkshakes og mocktails.